Нова пошта
Доставка від 70 грн, безкоштовно від 1500 грн
У кошику порожньо!
Доставка від 70 грн, безкоштовно від 1500 грн
Доставка від 45 грн, безкоштовно від 1000 грн
Оплата на віділенні
Оплата на сайте онлайн
Основні характеристики | |
Особливості | Натуральні Органічні |
Призначення | Для схуднення |
Вага | 100 г |
Розторопша здавна славиться своїм позитивним впливом на здоров'я печінки. Це відбувається за рахунок унікального компонента в складі даної рослини - силімарину. Він діє таким чином, що припадає глибоко в клітини печінки і захищає її від небезпечних речовин. Мембрани печінки стають стійкими до атак будь-яких отрут і вже практично нічого не здатне погубити її.
Силімарин має в своєму складі масу корисних речовин: вітамінний комплекс, жирні кислоти, фосфоліпіди. Все це в комплексі допомагає при відновленні клітин печінки, а також інших систем організму. Серед позитивних моментів шроту розторопші плямистої - чистка кишечника, що відбувається за рахунок клітковини в її складі, якої вона багата. Подібним чином стимулюється його робота і нормалізується мікрофлора.
Незважаючи на те, що розторопша відома багатьом своїм впливом на печінку, серед її характеристик присутня позитивний вплив і на інші органи. Шрот розторопші успішно застосовується при наступних недугах:
З профілактичною метою шрот розторопші використовується в наступних випадках:
Спосіб застосування шроту розторопші залежить від того, яка мета при цьому переслідується. При використанні препарату з профілактичною метою рекомендується будинку прийому становить три чайні ложки в день (розділити на три рази, за півгодини до прийому їжі). Шрот ретельно пережовується і запивается склянкою кип'яченої води.
При проблемах з шлунково-кишковим трактом і з метою чищення печінки шрот застосовується спільно з медом в пропорції 1: 1 (як правило, по одній чайній ложці), після чого запивается підігрітою мінеральною водою. Курс застосування становит два місяці в розрахунку 6 упаковок на курс. Після цього робиться перерва на три місяці, і можна проходити курс повторно.
Ще один спосіб застосування шроту - її заварювання в розрахунку 1 стакан води на 2 чайні ложки розторопші.
Шрот можна використовувати перед вживанням алкоголю, великої кількості смаженої їжі, що захистить печінку від отруєння і надмірного навантаження. Для цього достатньо випити одну чайну ложку шроту за півгодини до прийому їжі.
Шрот, за рахунок його дрібної консистенції, часто використовують в кулінарії (тісто, салати, супи, каші), що істотно підвищує цінність і корисність страв.
Забороняється застосування продуктів з розторопші в наступних випадках: