Information
Search

Горіхи

Кешью сирий 100 г
0

60.00 грн

Абрикосові кісточки 250 г
0

65.00 грн

Арахіс сирий без шкаралупи 500 г
0

57.00 грн

Бразильський горіх 100 г
0

79.00 грн

Волоський горіх метелик 100 г
0

34.00 грн

Горіх пекан 50 г
0

55.00 грн

Кавові зерна в шоколаді SHOUD'E 15 г
0

16.00 грн

Кедрові горіхи 100 г
0

110.00 грн

Мигдаль в шоколаді SHOUD'E 70 г
0

55.00 грн

Фисташки
0

50.00 грн

Фундук
0

61.00 грн

Фундук в шоколаді SHOUD'E 70 г
0

70.00 грн

Показано з 1 по 12 із 12 (всього 1 сторінок)

Горіхи - корисний, поживний продукт не тільки для гризунів, а й для людей. Вони здавна відомі своїми цінними властивостями.

Різновиди горіхів

В світі налічують величезну кількість горіхів різних сортів. З наукової точки зору їх можна класифікувати за різними характеристиками. Найчастіше горіхи розмежовують за домами. Серед найбільш поширених можна виділити наступні категорії сімейств:

Лісовий горіх в народі часто називають горішком або ліщини, а фундук ломбардским горіхом або великої Лешін.

Склад горіхів

Для горіхів характерний багатий хімічний склад. Вони вважаються рекордсменом за кількістю таких компонентів:

  • вітаміни;
  • натуральні жири рослинного походження;
  • легкозасвоювані організмом білки;
  • незамінні амінокислоти.

Використання горіхів в кулінарії

У багатьох країнах світу горіхи є невід'ємним компонентом національної кухні. Вони входять в кулінарні рецепти наступних країн:

  • Азія;
  • Європа;
  • Східні країни;
  • Росія.

Налічується величезна кількість страв, які можна приготувати з додаванням різних сортів горіхів. До найбільш поширених кулінарним шедеврам з горіхами, можна віднести наступне:

Особливості вживання, протипоказання

Горіхи мають високу калорійність. Це чудовий продукт з відмінними смаковими якостями для швидкого і якісного втамування голоду. Вони повинні бути в кожному домі на той випадок, коли немає часу або можливості приготувати їжу. Регулярне додавання горіхів в раціон позитивно впливає на організм, надає колосальну користь.

Продукт добре переноситься організмом в помірній кількості. З обережністю рекомендується приймати таким категоріям осіб:

  • страждають на захворювання печінки;
  • мають проблеми з обміном речовин і зайву вагу;
  • при проблемах з підшлунковою залозою.